Den senaste tiden har jag börjat använda sous viden mer även till vardagsmaten. Det är inte längre bara de lyxigare råvarorna som får bada när väl helgen kommer
Jaha, då ska man få åka och jobba för första gången på en vecka. Gruvar mig lite då det kommer att ligga en STOR hög med rättning och grejer som ska bedömas
Hej sötnos. Idag har jag och barnen besökt en gård. Urmysigt. Vi fick klappa fåren och prata med hönorna. Innan vi åkte hem passade jag på att köpa med mig några ägg
Det här med cross over inom matlagning är kul. Framförallt när det blir lyckat. I den här rätten har jag tagit den klassiska makirullen och fyllt den med norrländska smaker
Värmen brukar göra att man inte är sugen på feta såser och glödheta gratänger. Jag tycker det är skönt att inte äta för mastig och stabbig mat på sommaren
Idag på förmiddagen tyckte jag och Emma det var det dags att baka lite igen. Hon har varit sjuk hela veckan och vi ville muntra upp oss lite med kak-bak
(När det andra är klart)Hetta upp en grill- eller stekpanna och stek laxskivorna 30 sekunder på varje sida, de ska bara ner i den glödheta pannan och vända
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.