Poké bowl – hawaiiansk husmanskost
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g salmalax i ca 4mm tunna skivor 400 g färsk tonfisk i kuber 1 kruka koriander 2 limefrukter (klyftor att pressa över) 1 citron (klyftor att pressa över) 1 mango (skuren i bitar färsk ananas (skuren i bitar) 1 rödlök skuren i tunna tunna klyftor Macadamianötter alt. cashewnötter (gärna rostade i het panna med lite salt) Pak choi (sauterad hastigt i smör och lite citronsaft, salt, peppar) Rött ris som (jag kokar den med lite koncentrerad grönsaksfond) Blad- eller krispsallad (strimlad) Avokado (skuren i lämpliga bitar. Pressa över lite lime så håller den färgen längre). Srirachamajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd srirachasås) Wasabimajonnäs (blanda Hellmanns med valfri mängd wasabi) Svarta sesamfrön (dessa är också goda att rosta lite innan) Gurka med sesamolja och soja (ta ur kärnorna ur gurkan, skiva upp i lagom stora bitar och låt marinera i olja och soya på köksbänken i någon timme eller två) Edamamebönor (bönorna uttagna ur skidan) Japansk soya, wasabi och sesamolja vid sidan av Gör så här

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.