Toppa med valnötter och torkade pumpafrön. Proteinmuffins – Choklad. IgÃ¥r var dag 2 pÃ¥ crossfit-intron, hade kört mage pÃ¥ tisdagen vilket sÃ¥klart resulterade i ett jävla kämpigt första-möte med ab-mat. Jag började tycka synd om mig själv sÃ¥ där halvvägs igenom, tänkte snabbt ”suck it up bitch och skärp dig”, fortsatte plÃ¥ga mina onda magmuskler och sÃ¥g min framtida tvättbräda träda fram i huvudet och beach 2014 och allt det där. Dock blev det ju mer teknikövning och vi fick börja med ett kvastskaft för att sedan övergÃ¥ till stÃ¥ng… Mitt nuvarande ligger pÃ¥ 65 kg som jag reppar med. 1/2 dl mjölk av valfri sort. 1-2 tsk bakpulver. 2 msk kakao. 1/2 – 1 dl sötningsmedel (stevia strö eller canderel). 1/2 dl mj
Söta alkoholdrycker har med några undantag inte roat mina smaklökar. Ett speciellt hatobjekt är Baileys med sin lite fadda blandning av grädde, choklad och knappt förnimbar enkel whisky-sen må den vara en av världens mest uppskattade likörer enligt reklamen
Vill du rösta på mitt bidrag så kan du göra det --> HÄR och mitt bidrag är Pastan med skogets guld. En kort presentation av Li ifrån Spring Wines & Spirits angående kvällen samt Julius Wallmo som hade tagit fram kvällens meny som matchade vinerna vi skulle få smaka och sen var det dags för oss att laga mat
Sista tiden har jag så smått uppdaterat basgympan till en medelgympa. Nu - två timmar senare - kan jag knappt gå för framsidan på låren hänger inte med
Efter att jag jobbat på eftermiddagen bakade jag ett riktigt gott bröd med rågsikt, gjorde kyckling wok och nybakat, varmt bröd till tjejerna när de kom från jobbet ikväll, populärt
Ikväll blir det Andra Chansen från den vackra skånestaden Helsingborg. Mjuka varma tunnbröd går lätt att forma till små skålar runt en mugg och om man kör dem i ugnen några minuter så har man när de svalnat en perfekt skål att fylla med gott
Smörj en liten gjutjärnspanna med lock. Gnid in fläskkarrén med denna. Det ska gå att dra ut köttet lätt med hjälp av gafflar (Går det inte så ställ in den en timme till)
Oxfile med charlottenlök, champinjoner och persilja serverade med rödvinssås och klyftpotatis. I fjol arbetade jag på cafeét fram till nyårsafton och hade förmånen att få landa hemma hos mina goda vänner i Helsingborg lagom till nyårskvällen och blev bjuden på middag
Jag har idag varit och tränat lite crossfit, härligt gott trött men ändå mycket engeri till annat. Lyxade till det lite med hacka mörk choklad på toppen
Bättre sent än aldrig, kan man å andra sidan säga, med tanke på hur gott det blev. Det här lär garanterat bli något som kommer att serveras här hemma med stor regelbundenhet
Vi ska fira påsken tillsammans med våra familjer, gå på musikal på Helsingborgs stadsteater och förhoppningsvis hinna med en av konstrundorna som snart går av stapeln här i syd
Har man spenderat barndomssomrarna på den skånska landsbygden kring Helsingborg (och därmed mycket nära färjan till Helsingör) så har man nog ganska starka minnen av danska bakverk, eller vad tror ni
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.