Dags för Gino igen. Varför gör man inte gino oftare. Blev inte så fina bilder förra gången när efterrätten var klar(se här) så nu kör vi igen med nyinköpta formar efter ett besök på Kosta glasbruk
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Gino är ett sådant exempel. Namnet Gino trodde jag kom ifrån att receptet är italienskt men när jag googlade kunde jag läsa att det tydligen är ett svenskt recept, från en krog i Stockholm som hette Gino
Gino är ett sådant exempel. Namnet Gino trodde jag kom ifrån att receptet är italienskt men när jag googlade kunde jag läsa att det tydligen är ett svenskt recept, från en krog i Stockholm som hette Gino
Plommon, aprikoser och nektarinerVit chokladSocker (1-2 dl,eller efter smak)Vaniljsocker (1-2 tsk)Skiva frukten,lägg ner den i en ugnsäker form och strö över socker och vaniljsocker
Gino på väg in i ugnen. Gino på väg in i ugnen. 4 portioner250 g hallon3 kiwi2 bananer4 tsk flytande honung50 gram riven vit choklad Sätt ugnen på 250 grader
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skiva alla frukter i önskad storlek och lägg dem i en ugnssäker form. 3. Riv chokladen och strö på över frukterna i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.