Dags för Gino igen. Blev inte så fina bilder förra gången när efterrätten var klar(se här) så nu kör vi igen med nyinköpta formar efter ett besök på Kosta glasbruk
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Det finns en anledning till att klassiker blir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
2 bananer. 2 kiwifrukter. 16 jordgubbar. 200 g vit choklad. god vaniljglass till servering. Gino2 bananer 2 kiwifrukter 16 jordgubbar 200 g vit choklad god vaniljglass till servering
Det finns en anledning till att klassiker blir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
Plommon, aprikoser och nektarinerVit chokladSocker (1-2 dl,eller efter smak)Vaniljsocker (1-2 tsk)Skiva frukten,lägg ner den i en ugnsäker form och strö över socker och vaniljsocker
Gino är en riktigt klassiker som säkert de flesta smakat på någon gång. Lättgjord och riktigt snabblagad är den och så innehåller den frukt och bär vilket alltid är bra att äta
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skiva alla frukter i önskad storlek och lägg dem i en ugnssäker form. 3. Riv chokladen och strö på över frukterna i formen
Gino i Crock Pot. Idag har jag gjort en helt galet god gino i Crock Pot som vi njöt av efter maten. Gino är en klassisk efterrätt bestående av varm frukt som skapades i början på 90-talet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.