Dags för Gino igen. Blev inte så fina bilder förra gången när efterrätten var klar(se här) så nu kör vi igen med nyinköpta formar efter ett besök på Kosta glasbruk
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
För när Ginon väl är i ugnen är det klart på cirka tre minuter och den ska ätas omedelbart. Dessutom är det här en efterrätt som till och med jag klarar av att göra
Plommon, aprikoser och nektarinerVit chokladSocker (1-2 dl,eller efter smak)Vaniljsocker (1-2 tsk)Skiva frukten,lägg ner den i en ugnsäker form och strö över socker och vaniljsocker
Strö blandningen över frukten och gratinera i mitten av ugnen med luckan öppen till en gyllene färg. Servera efterrätten varm med en skopa mjuk vaniljglass
Servera medans den är varm med vaniljglass 4-6 pers. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skiva alla frukter i önskad storlek och lägg dem i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.