Dags för Gino igen. Skiva all frukt i en ugnsfast form. Varför gör man inte gino oftare. 2-3 kiwi. 2) In i ugnen i ca 15-20 minuter. 2-3 kiwi 1 banan 2 nektariner 200 g vit choklad (går bra med blockchoklad). 1) Sätt ugnen på 200 grader Skiva all frukt i en ugnsfast form. 2) In i ugnen i ca 15-20 minuter Servera med vaniljglass eller vaniljvisp
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Gino är ett sådant exempel. Det finns en anledning till att klassiker blir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
Kärna även ur körsbären om du har det i din gino. Ett alldeles förträffligt sätt att få i sig en rejäl portion av de där rekommenderade mängderna frukt och grönsaker som Livsmedelsverket förespråkar
Lägg frukten i en ugnssäker form. Riv chokladen och strö över frukten. 2-3 st bananer4 st kiwi½ liter jordgubbar100g vitchokladVanlijglass (till servering)Skala bananer och kiwifrukt, skölj och snoppa jordgubbarna. (receptet och bilden är hämtat från Tasteline) 2-3 st bananer
Vi börjar med efterrätten som skulle ha varit, GINO, Enjoy. ½ limefrukt. Som sagt kan byta ut frukten mot precis vilken frukt och bär man själv tycker om, vanligast är att ha banan jordgubbar och kiwi men jag tål inte kiwi så då har jag bytt ut den mot vindruvor
Lägg valfria bär och frukt i en liten ugnsform. Blanda ihop 9 gram smör, 13 gram vetemjöl och 13 gram havregryn med lite sötströ och smula över bären/frukten
Det här är en ny variant av pajen med cornflakes- och frågan är om inte den blev nästan ännu godare. mjölkfritt margarin och farin- eller muscovadosocker till formen
Frukt & Nöt. Här kommer det lovade receptet på det underbara brödet jag fick till häromdagen. Brödet är gott som det är eller med något mer 'smaklöst' pålägg & får dig att kanske springa på toaletten mer än 1 gång per dag som mamma uttryckte det, haha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.