Getost-och spenatlasagne i långpanna
I mitt lilla kök
I mitt lilla kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g färska lasagneplattor
  • 250 g getost
  • 150 g fetaost
  • 500 g ricotta
  • 250 g keso
  • 800 g bladspenat
  • 1/2 tsk riven muskot
  • 1 paket bacon
  • 40 g torkad svamp
  • 2 stora gula lökar
  • 1 tsk fänkålsfrön
  • 2 tsk blandade örtkryddor
  • Olivolja till stekning
  • 3 burkar körsbärstomater
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 fond du chef (buljong i geléform) eller 2 buljongtärningar
  • 1 lagerblad
  • Gör tomatsåsen först: blötlägg svampen tills den är mjuk.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.