Ingredienser Portioner. 6 100 g skumtomtar 5 dl vispgrädde Till garnering skumtomtar vispad grädde färska hallon Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Pulled pork och annat kött som långbakas i ugnen är ju som bekant på modet. Ett bra mode för övrigt, eftersom kött som får puttra länge blir mer lättsmält för kroppen
1. Sätt ugnen på 200°C. 2. Skär smör eller margarin i små bitar. Blanda det med mjölet och finfördela med en gaffel eller fingertopparna till en grynig massa
2017 års nya trend när det gäller kosthållning torde vara resurseffektivitet. Jag tror att framtidens hållbart medvetna konsumenter kommer att välja mer lokala och ekomärkta råvaror för att minska sitt klimatavtryck
Jag har fortfarande min farmors gamla gutjärnspanna på besök här hemma. Jag har så många planer för den - då jag inte har en stekpanna jag kan ställa i ugnen i Milano tänkte jag passa på här
Baconlindad halloumi. Här är en av tapasrätterna vi åt i lördags, nämligen baconlindad halloumi. Jättegoda och perfekt att ha när man vill servera smårätter och plock