Spenatlasagne
Farmors mat
Farmors mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • Sås
  • 25 g smör
  • 4 msk vetemjöl
  • 7 dl standardmjölk
  • 250 g keso naturell
  • salt och nymalen vitpeppar
  • 750 g fryst hackad spenat
  • 1 gul lök
  • 3 vitlöksklyftor rapsolja att fräsa i
  • salt och nymalen vitpeppar
  • 12 lasagneplattor riven ost
  • smör till formen
  • 25 g smör
  • 4 msk vetemjöl
  • 7 dl standardmjölk
  • 250 g keso naturell
  • salt och nymalen vitpeppar
  • 750 g fryst hackad spenat
  • 1 gul lök
  • 3 vitlöksklyftor rapsolja att fräsa i
  • salt och nymalen vitpeppar
  • 12 lasagneplattor riven ost
  • smör till formen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.