3 msk kanel. Hacka nötter och mandel grovt. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda honung, olja och vatten i en annan bunke och häll sedan över de torra
men då ska det vara en müslimed mycket nötter och torkad frukt. Oftast blir den en macka och kaffe för mig till frukost, men ibland (speciellt på sommaren) kan jag bli oerhört sugen på yoghurt och müsli
Blanda ihop nötter med frön, kärnor och kokoschips. Tillsätt kanel, sukrinmelis och vaniljpulver. Värm kokosfettet i kastrull till flytande konsistens, sedan ner med vattnet
Blanda torrvarorna med vätskan – riktigt ordentligt. Blanda havregryn och kanel. JAG HAR EN barnslig fäbless för sån där knaprigmüsli, som knastrar gôtt mellan tänderna när man äter den
½ msk kardemumma (krydda medkanel och kardemumma efter egen smak). Dessutom får man ju bestämma själv vad man ska ha i så det är ju bara att gå loss med frön, nötter, torkad frukt eller vad man vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.