Igår blev det av och jag måste säga att jag blev mer än nöjd med resultatet. Spenatlasagne4 portioner 1 pkt fryst bladspenat (250 g)1 hackad gul lök1 msk olivolja200 g färska lasagneplattor0,5 tsk salt1 krm svartpeppar 150 g chèvreost4 dl mjölk10 st soltorkadetomater1 tsk torkad basilika0,5 tsk salt1 krm svartpeppar Gör så härTina spenaten och krama ur vätskanFräs spenat och lök i olivoljanSmaka av med salt och pepparMixa chèvreost, mjölk och soltorkadetomaterKryddamed basilika, salt och pepparVarva lasagneplattor, ostsås och spenatröra i en gratängformGrädda i 200 grader mitt i ugnen i ca 20 minuter Till serveringFransk Baguett 4 portioner. 10 st soltorkadetomater
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Klipp ner soltorkadetomater. Smula ner buljongtärningen och lägg i smulad fetaost. 150 gram fetaost. 8-10 st soltorkadetomater. 150 gram fetaost. 8-10 st soltorkadetomater
Det är något speciellt med kombinationen av fetaost och soltorkadetomater som gifter sig så bra. Det här receptet är bara på ett ungefär, precis som med alla recept jag lägger upp här i bloggen så går det jättebra att justera ingredienserna utifrån det som finns hemma och vad ni gillar
Nedan får du ett recept på en god laxfilé medsoltorkadetomater, basilika och fetaost. Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster
Det här receptet har jag hittat på själv och är riktigt nöjd med det. soltorkadetomater i olja -låt rinna av på hushållspapper och finhacka ( jag tar rätt mycket)
Den blev lite grekiskinspirerad med bla fetaost, oliver och soltorkadetomater. Jag och Marko var barnfria och då passade vi på att fylla pajen med sånt som inte barnen gillar
Kombinationen soltorkadetomater, fetaost och basilika är alltid en vinnare och i kombination med het chili och mild, lite syrlig creme fraiche blir det en riktig home run
Denna fantastiskt goda, och krämiga, vitkålsgratäng, med bladspenat, fetaost och soltorkadetomater, skulle kunna vara ett perfekt vegetariskt inslag på påskbuffén
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.