4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skär kycklingen i bitar och stek den. 4 kycklingfiléer. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Tillsätt spenat, kyckling, buljong och nudlar. 600 g kycklingfilé. 1 dl kycklingbuljong (vatten + 1 msk kycklingfond). Skiva kycklingen och lägg i marinaden 15 min. Hetta upp en wok eller stor gryta, woka kycklingen 3 minuter, lägg åt sidan. 600 g kycklingfilé. 1 dl kycklingbuljong (vatten + 1 msk kycklingfond)
Kyckling. Skaka av mjölet från kycklingbitarna och fritera i omgångar i den heta oljan. Pensla på den klibbiga sötheta såsen på kycklingen och strössla över sesamfrön
Zuo Zongtang ji - General Zuos kyckling. Detta är en kycklingrätt som i USA har kommit att bli något av den Hunanesiska matens flaggskepp fast den är ganska okänd i själva Hunan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.