Skär kycklinginnerfileerna i bitar och bryn dom med fisksås och svartpeppar som krydda. När de är klara skölj i kallt vatten och lägg tillbaka i kastrull och blanda i olja
Detta är en snabblagad Tikka Masala gryta med kyckling, röd paprika och cashewnötter. Strimla kycklingfilén och fräs den i lite matolja tills den börjar få färg
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 msk finhackad färsk ingefära 600 g kycklingfilé 2 msk olja 4 stjärnanis 0,8 dl kinesisk soja 2 dl vatten 1 msk strösocker 2 msk vitvinsvinäger 4 port ris eller annat gryn 1 msk majsstärkelse (Maizena) 1 burk böngroddar (à 280 g) 1 broccolihuvud 225 g haricots verts salt nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Om du hör till dem som har svårt att klara av broccoli med tuggmotstånd, föreslår jag att du först förväller den några minuter, och sedan spolar av den i kallt vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.