Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg och strö på salt och sesamfrö. Blanda snabbt ihop ost, mjöl, smör och vatten till en deg
Gazpachomed vattenmelonHäromdagen firade vi båda barnens födelsedagar. Däremot gjorde jag en gazpacho som en liten förrättssoppa att smaka på innan maten
Bestämmer mig för en vattenmelon gazpachomed serranoskinka och bruscetta att börja med. Stickyribs (som jag förkokar) med coleslaw och Texas Longhorns Nachochips i mitten
Vid just det här tillfället fick jag ett receptkort från Sara med hennes favoritrecept på Gazpacho. En liten sak till att tänka på innan du börjar är att välja krossade tomater med omsorg
Vispa upp ägget med en gaffel. Pensla stängerna med äggvispet. Lägg 2/3 av osten i en matberedare tillsammans med mjöl, smör och salt. Grädda ostpinnarna mitt i ugnen 10–15 minuter, tills de fått fin, gyllene färg
Soppa på sommaren är kanske inte det första som slår en när man botaniserar i diskarna på matbutiken men en iskall Gazpachomed lite bett i är faktiskt riktigt gott, mättande och läskande på en och samma gång
Servera gazpachonmed en klick creme fraiche samt baconchips och grissini vid sidan om. Gazpacho. Mixa samman alla ingredienser till gazpachon i en blender eller matberedare till en slät soppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.