Lägg dem sedan i en papperspåse att svettas en stund. När auberginen och paprikorna är svala nog att hantera skalar du dem och tärnar dem fint (brunoise på kockspråk)
Häll upp gazpachon i glas och garnera medmandelspån, basilika och citronskal. Lägg grönsaker och spenat i matberedarenmed kniven monterad och kör till en slät massa
Vad är bättre en het sommardag än en iskall Gazpacho. Frisk, törstsläckande, smakrik och iiisig. Även perfekt som en förrätt och blir bara godare av att stå i kylen under natten
Servera medkrutonger eller bröd. bröd eller krutonger. Vid just det här tillfället fick jag ett receptkort från Sara med hennes favoritrecept på Gazpacho
Man längtar efter en iskall gazpachomedlimeräkor. Vad längtar man efter när det är så här varmt. Jo, det kan jag svara på, man längtar efter något som är iskallt, nyttigt och syrligt fräscht
RECEPT - SOMRIGGAZPACHOmed UGNSROSTADE TREKANTSKRUTONGER. Soppa på sommaren är kanske inte det första som slår en när man botaniserar i diskarna på matbutikenmen en iskall Gazpachomed lite bett i är faktiskt riktigt gott, mättande och läskande på en och samma gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.