Tryck ihop smulblandningen så det blir en kakbotten i varje form. Igår fick jag för mig att jag skulle baka tekakor av havregrynsgröt, det gjorde jag förr och killarna älskade detta… de gick åt som smör i solsken
en blandning mellan det franska köket och det japanska så om det blir en verklig fusion i detta recept låter jag vara osagt då jag inte vet om “grillköket” är en egen genre
Paprikans C-vitamin hjälper upptaget av järn från den stekta levern och surkålen blir probiotikan. Mixa samtliga ingredienser och rör ner hackad eller strö på hyvlad choklad
Bronco blir mest arg och skäller och när Bronco blir arg blir Allan rädd… ja, ni fattar. Här hemma blev det mycket sparsamt med enkel mat, TV-soffa och hundmys
Den goda osten kommer från Dalsspira Mejeri och är en getost halloumi som de kallar Hallou-get. Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök
Nu är det ett nytt år igen snart och detta året som varit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
Det blir ett roligt och spännande bakverk tycker jag. Faktisk det originalet gör de med maräng bottnen eftersom jag är inte maräng lover så blir en montblanc i min egen stil
För instruktioner går ni in på Proteinpow och översätter texten med Google Chrome. Jättekul idé och det är så gott och smidigt att förbereda och ha med sig till lunch om man är på språng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.