Gös med ristad pepparventréche och tryffelpotatispuré med guineapepparsky
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 750 g fiskfilé med skinn t ex gös eller odlad piggvar
  • ½ + ½ tsk salt
  • 2 msk smör
  • 1 krm nymald vitpeppar
  •  
  • Tryffelpotatisfilé
  • 1 kg potatis (gärna mandel)
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl mjölk
  • 3/4 tsk salt
  • 1 krm nymald vitpeppar
  • 5-10 g finhackad tryffel
  • 1 tsk tryffelolja
  •  
  • Ristad pepparventréche
  • 100 g ventréche eller parmaskinka
  •  
  • Guineapepparsky
  • 1 scharlottenlök
  • 1 msk guinea- eller svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 3 dl vatten
  • 2 msk konc kalvfond
  • 2 dl rött vin
  • Ev salt
  •  
  • Tillbehör
  • Solovitlök
  • skivad och friterad
  • 200 g smörslungade sockerärter
  • Torkade ventrécheflarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.