Varmrätten igår var stekt gösfilémed tillbehören bacon, kapris, rädisor, pepparrot´, lime och gräslök serverad på en bädd av potatispuré överaskade oerhört positivt
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Lägg på sparris, minimorötter, broccoli, bacon, räkoroch garnera med en citronklyfta. Mosa potatisen med en stöt och lägg i en klick smör och späd med mjölk till lagom konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.