Företagandet försöker jag hinna med när Vincent sover, och det brukar gå rätt bra. Under veckan som gått har jag som vanligt jobbat ett par timmar per dag med mitt företag
Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen. Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”
Köttfärsfyllning. Veckansmiddag. Mat & Middagar. ägg tillpensling. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarrigapiroger
Det blev den här pajen, som få bliveckansvegetariskainslag. För ett par veckor sedan döptes mittlilla barnbarn, och då bjöds släktingar och vänner på paj och kladdkakor efteråt
Helgen som varit har vifirat en väldans massa födelsedagar och umgåtts med familj och vänner. Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckansvegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål
En klassisktpytt-i-pannainnehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Kycklingenchiladas (om det ej blir för stressigt, inbokat ett vårdbesök i Sundsvall också) isf. Idag är det iallafalltisdag och vi har fnulat på veckans matsedel
Tahini är en sesampasta som man brukar använda när man gör t ex hummus. För att göra soppan lite mer mättande och lite tuggmotstånd toppade jag den med stekt halloumi
Här får dem välja "sin" rätt, gärna vara med och laga maten också. Något som många säkert tycker låter krångligt och en rätt som bara mormor och farmor gör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.