Brödpasta med pinjenötter (veckans vego)Tisdag. Innan receptet - här kommer veckomenyn. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
PåNaturskyddsföreningens facebooksida kan ni kika påfilmen Under ytan om de överfiskade haven och på deras hemsida listan som gör det lättare att välja rätt fisk
Ni är säkert många som förtvivlat undrat vart receptet på förra veckans ugnsfalukorv tagit vägen. Jag är ledig idag och skall snart ta med mig barnen och åka och handla lite mat till veckansmatlagning
Med en man på resande fot den här veckan och försöka få vardagen gå ihop med diverse pusslande med jobb, och barnens förskola, så är man innerligt tacksam att man har mor-och farföräldrar inom hyfsat bekvämt avstånd
Vi håller fortfarande på med att laga sådant vi inte brukar äta och idag åt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Häll i degbunken och slå påresten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ta ut bröden ur formarna och låt dem svalna på brödgaller
Efter några lugnare dagar med kontorsarbete samt besök påmina komvux elevers praktikplatser var det dax för en fyra rätters meny med elever från årskurs tre på Almåsgymnasiet
Till den bjuder vi dessutom påen lite fredagslåt, vår första musikinlägg här i köket faktiskt. Fredag igen, intevilken fredag som helst utan lönedag dessutom
Eftersom årets Alla hjärtans dag infallerpåen vardag har jag gjort kommentarer om hur ni kan förbereda en del dageninnan för att sedan kunna njuta av middagenden rätta dagen
Näringsinnehåll. Hacka pistagenötterna och häll upp på ett fat. Smält den vita chokladen tillsammans med grädde försiktigt i vattenbad eller i mikrovågsugn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.