Sommaren. Den här varma, vackra sommaren kom emellan mig och bloggandet. Inspirationen till bloggande har varit lika med noll, inspirationen till matlagning nästan lika så
*** I samarbete med Taku Taku ***. Hej. Hoppas allt är fint med er. Igår släpptes mitt gästspel hos restaurangkedjan Taku Takus restaurang i Teatern i Ringen köpcentrum i Skanstull
Förra helgen lagade jag en trerättersmiddag med italienska smaker. Jag gjorde en enkel men god förrätt med grissinipinnar som jag lindade bresaola runt
Glad Lördag. En endaste liten vecka är det kvar till julafton. Om endast sju dagar är julklapparna vid den här tiden öppnade och de flesta pustar nog ut i en soffa trötta efter en hel dag fylld av traditioner
Lofsan gästspelar på menyn mellan 20 feb och 20 mars. En sak är säker. Är ni i närheten av Stockholm måste ni bege er till Hawaii Poké i Gallerian och njuta av Lofsan nyttiga och goda poké bowl Lofsans Power Bowl
Hej. Här kommer ännu fler påskrecept. Även detta är ifrån min påskspecial med Aftonbladet som publicerades idag, och som jag nu tänkte att jag även kunde publicera här på bloggen
En av nackdelarna med att bo i en lite mindre stad som vi gör, är att man går genom rean i stadens affärer på typ 1 timme, det finns liksom inte så vansinnigt mycket att välja mellan
Hamburgare är något som ständigt käkas hemma hos oss. Allt som oftast blir det kryddstarka sambalburgare men även en och annan laxburgare brukar gästspela
Mat & Dryck. Toppdelad. För två år sedan kunde hon inte laga mat. Nu är Sandra Mastio Sveriges mästerkock och aktuell med sin första kokbok, en samling enkla men vackert upplagda rätter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.