Började med en saffranssås till rödspättorna. Smaksätt ytterligare med lite cayennepeppar. Rör ned 4 msk vetemjöl och sedan i med vätska, saft från en citron, 3 dl vatten och 2 fiskbuljongtärningar
Till helgen är föräldrar/svärföräldrar hitbjudna på mat och då tänkte jag bjuda på ett av middagstipsen jag fick till månadens middagstips i november som hade just saffran som tema, nämligen Livsnjutarnas saffranssåsmed rödspätta och räkor
Julen närmar sig med stormsteg, vilket gör att jag vill frossa i julsmaker. Solgul saffranssås. En härligt solgul sås med mild smak av saffran och en liten hint av apelsin
Den här veckan har varit galet intensiv och jag har inte hunnit pyssla så mycket i köket… Det ska bli ändring på det från och med imorgon så snart kommer en massa nya recept
Gäddqueneller i Mornaysås med parmesanost. Tidigare brukade Anders och jag ibland köpa små gäddqueneller och spritsade potatismosrosor på saluhallen på fredagarna
Mixa fisken med ägg, salt och peppar. Tillsätt grädden långsamt medan matberedaren går på full effekt. Forma ägg av den lösa fiskfärsen med hjälp av två matskedar
Träffat en barndomskompis och kikat på en basketmatch i damligan, träffat en röstlogoped och jobbat med den egna rösten, haft besök, ätit finmiddag på restaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.