Fylld laxbörs med vitvinssås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg laxfilé
  • 2 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 100 g champinjoner
  • 1 msk smör
  • 100 g philadelphiaost
  • 1.5 tsk dragon
  • 2 msk gräslök
  • 2 krm seafood & fish
  • 2.5 dl grädde
  • 1.5 dl vitt vin
  • 1 tsk strösocker
  • 25 g smör
  • salt och peppar
  • 2 dl riven ost
  • sparris, salladsblad, gurka
  • räkor
  • dill
  • 100 g röda druvor
  • minitomater
  • svarta oliver
  • färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.