En tomatsallad med dijonsenap ochfärsk vårlök till smakar gott. Skär upp lammsteken runtom benet, arrangera på varma tallrikar med potatis, sparris och vitlökscreme
Idag var jag och sniffade lite i kanterna av denna underliga klassiker ochfyllde min fläskrullad med mer fläsk från salsiccian och resultatet var verkligen bra
Mosa färskostenoch blanda med grönsaksröran. Såsen tar också bara ett par minuter, så det blir mer tid att sitta och ha det mysigt med levande ljus istället
Blanda rumsvarmt smör med finhackad vitlök, timjan, salt och peppar. Häll upp potatisen på en plåt och ringla över olivolja, flingsalt, peppar, timjanoch ev finhackad vitlök
Fylld kycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Nu tänkte jag bjuda på ett kycklingrecept med smarrig fyllning som jag lagade ikväll
Tillsätt smulad fetaost, färskost, persilja, och blanda till en jämn smet. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Tillsätt smulad fetaost, färskost, persilja, och blanda till en jämn smet. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Tillsätt smulad fetaost, färskost, persilja, och blanda till en jämn smet. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Tillsätt smulad fetaost, färskost, persilja, och blanda till en jämn smet. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Tillsammans med honungen och vitlöken blir såsen precis lagom stark och söt. Smeta in lammet i en kräm av honung/vitlök/sojaLaga i 90 grader tills knappt 60 grader (otroligt mört)Använd skyn som bas för såsen men tillsätt grädde och lite portvin och koka/reducera en bra stund
Här kommer ett förslag, små fyllda gratinerade champinjoner med bacon och smak av timjan. Snart är det nyårsafton, och de flesta av oss kommer väl att vaka in det nya året med något bubbligt i glasen och något litet tilltugg därtill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.