Fylld frittata
Milda.se
Milda.se

Fylld frittata

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg
  • ½ dl Milda Mat
  • 1 krm salt
  • ½ krm svartpeppar
  • ½ dl finhackade färska örter (salvia
  • rosmarin
  • dragon)
  • 4 dl färska champinjoner eller annan svamp
  • 2 salladslökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • Milda Culinesse

Beskrivning

    Vispa ihop ägg, Milda Mat, salt, peppar och de finhackade örtkryddorna.

    Häll margarin i stekpannnan och låt få färg. Häll i smeten och låt den stelna på svag värme utan att få färg. Grädda bara ena sidan och stjälp upp frittatan på en stor tallrik.

    Ansa och grovhacka svampen, finhacka löken. Låt alla vätska koka in i svampen, tillsätt margarin och lök och fräs blandningen.

    Fördela svampen på omelettern oh rulla ihop den till en ganska fast rulle.

    Skär rullen i 2-3 cm långa bitar och servera den som tillbehör till en soppa eller till en grönsaksrätt.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.