Fräs köttfärsen i hälften av smöret och smula den med en trägaffel. Servera med sallad. Fräs svampen i bitar i resten av smöret och blanda sedan i den i köttfärsen
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Tillsätt grädden och krydda efter smak med soya, köttbuljong, salt och peppar. salt och peppar. Skala och riv morötterna och palsternacka på stora rivjärnet
Gröp ur aubergineköttetmed en sked, mixa aubergine med vitlök, chili, mynta, spiskummin och tahini. Koreanskt marinerad biff med hummus, baba ganoush och naanbröd bakat på Saltåkvarns ekologiska naturvete
Bryn köttetoch lägg över det i en gryta. Skär köttet i små bittar. Skala rotsaker och potatis. Fräs sedan lök och rotsaker och lägg dem efter hand i grytan
Alltså om köttoch potatis. Hej igen nått som jag älskar är kött å potatis. blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Veckans så otroligt goda pirog medsvamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. De går att äta kalla och har man en eld att tillgå värms de lätt med lite folie omkring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.