Hacka löken och pressa vitlöken. Fräs i smör. Skär kycklingköttet i små bitar och lägg i stekpannan. Stek ett par minuter och tillsätt sedan crème fraiche, curry och gurkmeja
Vi älskar dessa grönsaksbiffar. Söta i smaken med en touch av vitlök och chili. Vi som köttätande familj kör med dessa biffar som ett tillbehör, tillsammans med stekt bacon eller istället för ren potatis
Skala och riv rotfrukterna. Strö över potatismjöl och rör om. Tillsätt grädde, ägg och salt. Rör om väl. Klicka ut biffar i medelvarm stekpanna med lite matfett
Då det är säsong för svamp så bjuder jag på detta goda recept i repris. Champinjoncrêpes. Receptet nedan är helt vegetariskt men lägg gärna till exempelvis skinka
Favorit i repris. Nu har jag dammat av detta recept och räknat ut det enligt WW Flex. Härligt när det är bara några få ingredienser i salladen som måste räknas
Gott, snabbt och lätt att tillaga. Så kan man beskriva denna rätt. Om du har lite rester från tacokvällen innan så går det bra att använda upp det till sådana här pizzor
Detta var riktigt gott. Jag fann receptet på Viktväktarnas hemsida och ville testa det. Fotot på rätten såg så lockande och god ut att jag inte kunde låta bli
Favorit i repris. ett recept med inspiration från Viktväktarnas receptbank…krispiga kycklingbitar. I originalreceptet så är det med ananas dip till, men då jag glömde köpa några få saker, så som ananas, så fick det bli en curry dip gjord på matlagningsyoghurt istället