Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök ochsvamp
Pytt i panna med kryddig korv, rotfrukter, svamp, bacon och persilja. Det sprider sig liksom ett lugn i kroppen när jag vet att jag gjort av med alla gamla slattar som legat och skräpat i kyl, frys och skafferi
Stek kycklingen tillsammans medsvampenoch smör i en stekpanna. Skär rotfrukterna i klyftor eller stavar och blanda allt på en plåt tillsammans med olja och kryddor
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Veckans så otroligt goda pirog medsvamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. De går att äta kalla och har man en eld att tillgå värms de lätt med lite folie omkring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.