Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile
En riktigt smarrig och lättlagad laxrättmed både bacon, ost ochbasilika som passar precis lika fint till vardags som till festligare tillfällen vill vi gärna tipsa er om idag
Marinera lax en med örtsalt, persillade, sweet chili och svartpeppar. Och när man serverar den med en gräddig sås, grillad citron och salt baconlindad sparris, ja, då är måltiden fulländad
Servera laxenmed pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Krydda med salt och peppar och pressa över citron. Pensla laxenmed lite olja på båda sidor. Lägg 1 msk tapenade oliver och kapris på varje laxbit. 600g laxfilé i portionsbitar
Ikväll blev det Sotad laxmedbasilika- och avokadokräm med en liten vintrig sallad. Det är ju sååå mysigt när man ger sig ut och har med sig lite varm choklad i termosen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.