Här kommer receptet på den smarriga jordgubbscheesecakenpåkladdkakebotten som vi avnjöt hos svärisarna i lördags, alla älskade den och det fanns inte mycket kvar när vi fikat färdigt, vilket är ett gott betyg
Ljuvligt syrlig cheesecake på en botten som smakar chokladkladdkaka. 3 dl blåbär (jag använde 1 paket frysta). Grädda på 175 grader i 12-15 minuter. Häll smeten ovanpå kladdkaka och ställ in i frysen minst 4 timmar
De sista recepten från Olivias 13-årsfest har ni fått vänta länge på. Frystjordgubbscheesecake120 g jordgubbar3 dl vispgrädde200 g cream cheese3 äggulor2 dl strösocker1 tsk vaniljsocker0,5 krm salt120 g Singoalla cheesecake1 dl jordgubbssyltMixa jordgubbarna till puré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.