Recept på fyra andra frysta efterrätter/tårtor hittar du om du klickar på denna länk. Sära äggvitan från äggulan på de återstående tre äggen, vispa äggvitorna till ett hårt skum och vänd ner dem i hasselnötsblandningen
Lägg en klick fyllning som en sträng mitt på degen och rulla ihop till rullar. Nyp till ordentligt i kanterna och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper
Sist vi fick över testade vi att frysa in ruccolan (den var då redan sköljd), och nu när vi lagade tomatsoppa tinade vi upp den och mixade till en egen ruccolaolja - det blev kanongott och man kan aldrig tro att ruccolan varit fryst
Som nummer två den här frukostveckan delar jag med mig på en smoothie på kvarg, frysta bär, några droppar ekologisk honung och en äggröra med solrosskott på ett gott och grovt bröd
Jag blev bjuden på restaurang av mannen och även om jag älskar att laga mat är det ju bara såååå underbart skönt att få gå ut och välja god mat från en meny och sedan bara bli serverad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.