Ljuvligt syrlig cheesecake på en botten som smakar chokladkladdkaka. Grädda på 175 grader i 12-15 minuter. Häll smeten ovanpå kladdkaka och ställ in i frysen minst 4 timmar
De passar perfekt efter en god middag, är inte för mäktiga och kan kombineras på många olika sätt. Ta upp och krama ur gelatinbladen och smält dem i juicen i en liten kastrull på medelvärme
Idag bjuder jag på blåbärsmoussetårta med en härlig mjukseg kladdkakebotten. Och när ni har smakat på den så hoppas jag att jag är förlåten för mina torftiga uppdateringar
Här kommer receptet på den smarriga jordgubbscheesecaken påkladdkakebotten som vi avnjöt hos svärisarna i lördags, alla älskade den och det fanns inte mycket kvar när vi fikat färdigt, vilket är ett gott betyg
) Dagen firades med en lugn fika med familjen och jag bjöd på en av mina favorittårtor, jordgubbsmoussetårta på en kladdkakebotten innehållande hackad Daim
Påkladdkakebotten. Jag håller på för fullt med att bygga ihop en typ av e-bok med sockerfria enkla recept på både bakverk och godis som kan passa de flesta - vare sig det är allergi eller att man valt bort vissa livsmedel i kosten
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.