Ljuvligt syrlig cheesecake på en botten som smakar chokladkladdkaka. Grädda på 175 grader i 12-15 minuter. Häll smeten ovanpå kladdkaka och ställ in i frysen minst 4 timmar
1. Smält choklad och smör i vattenbad. 2. Vispa ägg och råsocker. Blanda ihop chokladsmeten med äggsmeten. 3. Smörj en form med löstagbar botten, bröa med sesamfrö
De passar perfekt efter en god middag, är inte för mäktiga och kan kombineras på många olika sätt. Ta upp och krama ur gelatinbladen och smält dem i juicen i en liten kastrull på medelvärme
(Ni som följer Cicci på facebook fattar när jag säger "Bajs. Daniel fyllde ju 35 i söndags och vi bjöd svärmor och svärfar på Dannes favorit nämligen stekt fläsk med potatis och löksås. )Jordgubbscheesecakepå kladdkaksbotten10 bitar Botten. Sätt ugnen på 175 grader
Idag bjuder jag på blåbärsmoussetårta med en härlig mjukseg kladdkakebotten. Och när ni har smakat på den så hoppas jag att jag är förlåten för mina torftiga uppdateringar
) Dagen firades med en lugn fika med familjen och jag bjöd på en av mina favorittårtor, jordgubbsmoussetårta på en kladdkakebotten innehållande hackad Daim
Påkladdkakebotten. Jag håller på för fullt med att bygga ihop en typ av e-bok med sockerfria enkla recept på både bakverk och godis som kan passa de flesta - vare sig det är allergi eller att man valt bort vissa livsmedel i kosten
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.