Konsistensenoch smaken blirlite annorlunda, du kan behöva krydda lite extra. Härom veckan testade jag att göra en vegetariskvariant på chili con carne, jag bytte ut köttfärsen mot quornfärs
Igår var jag tillsammans med en god vän på ost – ochvinprovning på Urban Deli. Det som var lite extra kul med den här vinprovningen var att flera av vinerna var gjorda på druvor i länder som man i första hand inte relaterar den druvan till
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Inte kunde man då tro att det på eftermiddagen skulle både åska och vräka ner regn. Frukosten idag åt vi ute på altanen och efteråt blev visittandei solen med vårt morgonkaffe
Regnet bara öser ner och man sitterinneoch myser. Men jag tycker faktiskt att hösten är mysig också, plocka svamp, tända ljus och man känner mer för att baka
) Svärmor ochlillaHilda var hitigårochfirade honom, och det var literoligt att höra att Hilda hade påpekat att jag hade gjort så goda kakor och så resten av dagen
Vinet är förpackat i en tetra och är, enligt företaget, mer klimatsmart än glasflaskor. Vifick en förfrågan från Åkesson om vi var intresserade av att prova deras nya vin som just nu lanseras i systembolagets beställningssortiment
Jag använde det här receptet och åt dem som vanligt med turkisk youghurt och hallon. Idag har jag ätit "normalt" igen efter veckans andra trerättersmiddagigår
Igår kväll arrangerade jag en vinprovning för mamma, pappa, Jocke ochmig. Eller det var bara ett vin man skulle dricka men sen så skulle man äta choklad och torkat kött till för att experimentera fram olika smakupplevelser
Då åkte köttfärsen i soporna (den luktade märkligt) och jag fick dessutom överge matlagandet för att panikköratillbakatill jobbet på grund av datorstrul
Rör ner filenoch blanda i bakpulver salt vaniljoch mjöl till en jämn smet. hela familjen har varit sugna på den mumsiga kanelkakan vi gjorde för en vecka sedan här kommer en variant på den gjord i långpanna istället
) som mestadels tillbringadesi soffan med en tidningoch bok eftersom det äntligen började regna. Tillmiddag lagade jag passande nog en helgstek, både med tanke på dagen och det gråmulna vädret
I fredags blev det tonfisk med avokadosalsa ochchilimajonnäs, mycket gott. FredagsfiskEftersomvi gympar på fredagseftermiddagen så bör middagen gå snabbt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.