Låt allt ev småkoka en stund till för ännu mörare kött, eller servera direkt. Jag gjorde steken på älgkött, men annars går det lika bra med en nötstek tex fransyska
» E-postadress. Redo för nya tag och recept på härligt chokladig kaka med kolasås. Kan bero på att det var första arbetsdagen efter jullovet och att kropp och hjärna var allmänt motvilliga att komma igång
grå- eller svartpulverfärg. Han stod och torkade så fint på min köksbänk ochförgyllde den tid jag spenderade i köket att jag har funderat på att göra en likadan som får pryda mitt kök
Av lasagneplattor-spill gjorde jag pastaremsor som jag åt medköttfärssåsen som blev över. Det är så skönt att kunna äta sina favvo-rätter utan att få ont i magen
Lagerblad - årets krydda, det hör ju starkt ihop med långkok och inläggningar. Smakmässigt är gamla svenska inläggningsmetoder mer aktuellt än någonsin i restaurangköken och smaker som lyfts fram är ättika i kombination med sött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.