grillade korv på solvarma klippor, busade med syskonbarn och doppade Mig i ett kristallklart vatten som var fullt av snäckor, musslor, små krabbor, en ljum havsbris i saltstänkoch solblektt hår på en snabb båt som tar en framåt på vågorna det ä r verkligen L I V E T
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper på och häll på rapsolja. Vi använder ostkrydda, popcorn krydda, lökpulver, salt, paprika pulver, grillkrydda, dill ( inte alla på samma såklart) men ni förstår det är bara att testa dig fram
Saltoch peppar från kvarn. Igår stressade vi halvt ihjäl oss för att hinna med att hämta på dagis, handla, hämta paket, förbereda kalas och laga mat i hyfsad tid så inte Diesel skulle somna för sent och vara trött på dagis
smaka av medsaltoch peppar. Avsluta med att strö över lite flingsalt. saltoch peppar. Fish’n’chipsmed curry och äppelmajonnäsIstället för citron är det gott att servera maltvinäger till och ringla över vid servering
Lägg upp på serveringsfat garnera med cocktailtomater. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt, ringla lite olja över, lägg grönkålen på plåten rör om försiktigt och strö lite flingsalt över
Salt kola möter ett krispigt havreskal och toppas sedan med bär efter smak. se, och den enda modifiering jag har gjort är väl egentligen bara att lägga till ingefära i pajskalet och toppa med annat än de röda vinbären som föreslogs i orginalreceptet
Strö rikligt med grovt salt i en form och lägg korven/korvarna på saltet. Hade det inte envisats med att blåsa på fel håll så hade vi baske oss dukat upp kvällens middag på balkongen och ätit där, men vi får väl njuta av den soliga utsikten genom fönsterna istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.