Tapas och vinprovning 27/6
Erik Grödahl
Erik Grödahl
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 gram Creme Cheese
  • 90 gram salami
  • 10-12 personer
  • 100 gram kallrökt lax
  • 25 gram rumsvarmt smör
  • 2 ½ msk crème fraiche
  • 1. Lägg lax, smör, crème fraiche, worcestersås och gräslök i en matberedare med kniv och mixa ihop moussen
  • 15 soltorkade tomater i olja,
  • 1 kruka basilika
  • 1/2 hackad färsk chili
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 1/2 dl riven fetaost eller
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 dl olivolja
  • 3 dl dinkelmjöl/vetemjöl 125 gram kallt smör ev. 1-2 msk kallt vatten Förgrädda skalet i 15 min, 200 grader Fyllning 3 ägg 4 dl riven smakrik ost, exempelvis Allerum präst eller Västerbottensost. 3 dl grädde 1 gul lök 130 gram bacon alternativt rökt lax

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.