När jag skulle planera middagen vi skulle bjuda på i helgen var jag optimistisk när det gällde vädret såg jag framför mig hur vi satt på altanen i solen och njöt av maten, därför förberedde jag en nästan helt kall middag
Och det är dessutom väldigt konstigt att det inte finns mer och bättre veganska alternativ på olika tapasrestauranger i Sverige (åtminstone inte i Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Då jag satt i bilen på väg från Sälen förrförra söndagen och hade lite tråkigt skickade jag iväg lite mess och spontanföreslog helgen därpå för tapas hos mig
Och det är dessutom väldigt konstigt att det inte finns mer och bättre veganska alternativ på olika tapasrestauranger i Sverige (åtminstone inte i Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Igår var jag tillsammans med en god vän på ost – ochvinprovning på Urban Deli. Det är en blandning av restaurang, mataffär, saluhall och bageri – allt på en och samma gång
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Tomatsaften sugs upp av brödet och ger en frisk smak. Toppa med strimlad färsk koriander och servera ganska omgående, så att de rivna äggen inte hinner bli torra
Vinet är förpackat i en tetra och är, enligt företaget, mer klimatsmart än glasflaskor. Så klart vi vill, sa vi och i veckan hämtades lådan, som även innehöll två flaskor av Kiviks nya äpplemust, ut på posten
Igår kväll arrangerade jag en vinprovning för mamma, pappa, Jocke och mig. Eller det var bara ett vin man skulle dricka men sen så skulle man äta choklad och torkat kött till för att experimentera fram olika smakupplevelser
Det var både vinprovningoch olivoljeprovning. I torsdags körde Foodtwist ett evenemang tillsammans med Vasastans ost och Your wineclub med tema Sydafrika
Årlig bbq på barnens skola och vi föräldrar uppmanades att ta med något som representerade Sverige. Färskpotatis är Sverige för mig och lax är Sverige för många utlänningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.