Jag köper nästan aldrig färdig tacokrydda utan gör för det mesta min egen, detta för att slippa tex druvsocker, potatisfiber, maltodextrin, klumpförebyggande medel, jästextrakt och färgämne
Jag köper aldrig färdig tacokrydda utan gör alltid min egen, detta för att slippa tex druvsocker, potatisfiber, maltodextrin, klumpförebyggande medel, jästextrakt och färgämne
I går kväll fick vi fint besök av mina föräldrar och med sådant fint besök krävs fin mat. Så det fick det bli, trerätters till och med, även om förrätten kan gå under plockmat
Sist körde vi en vegetarisk variant som blev nästan lika uppskattad som den klassiska med köttfärs. Fräs lök och vitlök tillsammans med kryddorna, ha sedan i champinjonerna och fräs med
Blanda med finhackad rödlök, finhackad koriander, salt och limejuice. Stek kycklingen i het stekpanna med olja tills den fått fin färg och är helt genomstekt 500 g Kyckling
Hetta upp olivoljan i en stekpanna på medelvärme, fräs lök och vitlök. Häll på linserna och buljongen, täck med lock och sjud i 8-10 min tills buljongen är absorberad, smaksätt med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.