Frasig och nygräddad kan den sedan serveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilé med en portvinssås
Det börjar bliäppeltider och vad är väl bättre med hösten än en riktigt god äppelkaka. Om man ska ha många gäster, eller om man tänker att när man ändå bakar så kan man göra stor sats för att frysa in, då är långpannebak en kanonidé
Här kommer receptet på äppelkakan jag gjorde i helgen. I ursprungsreceptet skulle det inte va nån mandelmassa i, men jag hade i det ändå - dels för att det är extra gott till äpplen men även för att göra kakan ännu saftigare
Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkvällbilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Tjingeling. I helgen fick jag ett riktigt sug efter att baka. Det hör förvissointetillovanligheterna men det brukar sluta i nån muffinsvariant, småkakor eller någon kladdkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.