Vill du ha en krispigare yta på laxen så kan du panera den med panko ( Asiatisk ströbröd, finns blad asiakiska produkter i affärerna ) ger en jätte fin och krispig yta
Hela familjen fullkomligt slukade faten – och sådana rätter kan man inte ha för många av. I kassarna fanns en massa ”godsaker” – bland annat ett gäng superfina skogschampinjoner
En härlig blandning medfrasigt panko till paneringen. Detta "ströbröd" håller sig frasigt eftersom det inte suger åt sig fett på samma sätt som egenrivna brödsmulor eller köpt ströbröd
Jag serverar mina laxburgaremed gurkmajonnäs, grönsaker och nyttiga hamburgerbröd. Nyttiga och läckra laxburgare som är en riktig höjdare att servera till middag
Häll såsen på spenaten och lägg på laxfiléerna. Fisk är en favorit och jag har ett par recept på lager, som jag skall dela med mig av och ju enklare recept desto bättre
Salta och peppra laxen, fördela fetablandningen i snitten. Hacka tomater och oliver, blanda med fetan. Klipp lite färsk timjan över och servera med en gryn- eller bönsallad
Pensla laxenmed lite olja på båda sidor. Krydda med salt och peppar och pressa över citron. Lägg 1 msk tapenade oliver och kapris på varje laxbit. 600g laxfilé i portionsbitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.