Igår var kära vännerna här på middag och jag fick ett ypperligt tillfälle att baka - äntligen. Jag ville göra något med säsongsanknytning, men en äppelpaj kändes inte så kul (även om det är väldigt gott)
Att baka och äta "Galette des Rois" var det roligaste jag har gjort på länge. Precis som jag skrev igår blev det trettondagens stora händelse i vår familj
Det här en dessert som jag gjorde tidigare i våras då raberbern var riktigt späd och fin. Jag gjorde en tartalette fylld med frangipane (mandelkräm) och rabarber
Hoppas att ni har haft en fin jul. Nu är det nytt år med nya spännande möjligheter. Här kommer ett recept på en mumsig apelsintart (paj) med frangipanefyllning
Himmelskt goda muffins som smälter i munnen. Frangipanemuffins är bakade med mandelmjöl. Dessa innehåller även sojamjöl och bovetemjöl och är alltså glutenfria
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.