Fröigt teff-knäckebröd
Tastecelebration
Tastecelebration
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Blir en plåt, ca 20 små knäckebröd
  • Ingredienser
  • 1 dl / 65 gram solrosfrön
  • 1 dl / 65 gram hela linfrön
  • 1 dl / 55 gram pumpafrön
  • 1 dl / 60 gram sesamfrön (helst oskalade och inte rostade)
  • 1 dl / 60 gram teffmjöl
  • 1/2 dl / 35 gram bovetemjöl
  • 1/2 msk gott flingsalt
  • ———————–
  • 2 dl / 170 gram vatten (kokande hett)
  • 0,5 dl / 45 gram olivolja
  • ———————–
  • eventuellt 1 tsk grovt stötta fänkålsfrön / kumminfrön / sesamfrön för att strö ovanpå
  • eventuellt 1 tsk gott flingsalt för att strö ovanpå

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.