Fröigt och nyttigt glutenfritt bröd
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Recept
  • 1 bröd
  • 1 dl krossade linfrön
  • 1 dl sesamfrön
  • 2 msk physlium husk
  • 3 dl kokande vatten
  • 2 dl Durra mjöl
  • 2 dl Rårismjöl
  • 25 gram jäst/torrjäst
  • 5 dl majsstärkelse eller maizena
  • 2 tsk bikarbonat
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk brödkryddor
  • 2 dl filmjölk (eller havregrädde)
  • 75 dl äkta lönnsirap eller honung
  • 1 dl rostade hasselnötter
  • 1 dl pumpa frön
  • 1 dl strimlade fikon och dadlar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.