Krämig indisk morotssoppa -inflammationsdämpande till tusen
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g skalade och ansade ekologiska morötter
  • 1 liten skalad potatis, ca 60 g) - kan uteslutas med ger viss redning åt soppan
  • 1 medelstor gul lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 msk kokosolja
  • ½ msk mald gurkmeja
  • 1 tsk mald ingefära
  • 1- 2 tsk röd currypasta
  • 8 dl vatten
  • 2 ½ msk vanligt lantbuljongpulver
  • ½ msk lantbuljongpulver Bombay
  • 1 förpackning krämig kokosgrädde, 200 ml - köpte jag på Glitne

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.