Den här dressingen passar utmärk till både kalla blandsallader och tillvarma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, sockerärtor, sparris och haricoverts
Musiken gjorde oss varma i både kropp och själ så det var verkligen värt resan över sundet. Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén
Efter en lång, intensiv och fantastisk vecka på Fårö tillsammans med Orlando’s Jamaican har jag landat i Vejbystrand med fyra veckors ledighet framför mig
) (Kommentarer från snälla arbetskompisar) En riktig höst make-over med andra ord, när det klipps så mycket så att man hejar till varje gång man ser sin spegelbild
Tillsätt 2 msk sweet chilisås i en skål och du har första såsen klar. Tillsätt 2 msk sweet chilisås, tomatpuré, rökt paprikapulver samt svartpeppar i en andra skål och BBQ-såsen är klar
8 skiva formfranska, ljust 3 silverlökar, stora 200 g vispgrädde 15 g svart tryffel, färsk och riven 1 citron 70 g parmesanost, finriven (eller västerbottensost) 2 bananschalottenlökar 500 g körsbärstomater, blandade färger 150 g smör, till stekning libbsticka, till garnering (eller persilja) ev tryffel, till garnering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.