11 krm
saltDela creme fraiche och gräddfil i tre skålar. Skala och pressa vitlöken och lägg i två av skålarna. Tillsätt 2 msk sweet chilisås i en skål och du har första såsen klar. Tillsätt 2 msk sweet chilisås, tomatpuré, rökt paprikapulver samt svartpeppar i en andra skål och BBQ-såsen är klar. I sista skålen blandar du i finriven ingefära. Smaka av såserna med salt.
Som ni ser på bilden så åt vi den till en god köttbit och råstekt potatis. I med allt i matberedare eller lämplig tillbringar för stavmixer och mixa ihop till valfri konsistens
Den här mängden chimichurri räckte till att marinera fyra fläskkotletter i - plus att det blev lite över i en skål för den som ville hälla lite sås över sitt kött när vi hade grillknytis i lördags
Uppskattad sås att ha till grillat kött eller som komplement i sås tillsammans med matyoghurt och salt, men också mycket god att äta som den är tillköttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.