Till det åt vi en sallad med vattenmelon, galiamelon och gurka, riktigt fruktig och kylande. De är perfekta att använda, lagom stora till att steka direkt
Blanda resten av ingredienserna i en skål ochtillsätt champinjonerna och löken. Marinerade de råa champinjonerna i en marinad med sambal oelek, vilket gav en extra sting till dem
Toppa sedan med en god tomatsås och väj valfri topping, och grädda igen tills pizzorna är gyllene. Blanda ihop alla ingredienser och låt stå och dra i minst 10 minuter. Lägg smeten på en bakplåt med bakplåtspapper, forma till 2 runda bottnar, ca 1 cm tjock
10 Cm purjolök hackas och fräses med köttfärsen +en brk krossade tomater. 1/2 gul paprika +1tomat hackas och läggs ovanpå köttfärsen. 10 Cm purjolök hackas och fräses med köttfärsen +en brk krossade tomater. 1/2 gul paprika +1tomat hackas och läggs ovanpå köttfärsen
Bryn purjon, och bitarna från själken tillsammans med kycklingfiléerna. Lite kul nudlar eftersom de ligger klara i en vätska i påsen, det är bara till att hälla av vätskan, sen är det klart
Blanda allt och häll i en smord ugnsform. Grädda ca 20-25 minuter på 200 C tills omeletten ”stannat”. Det här receptet har jag sparat på länge men aldrig testat
Om man har köttet varmt, när man häller marinaden över, drar det till sig smaken mycket bättre. Färdiglagad men varm kyckling, som man häller en marinad över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.