Skölj och finhacka paprikan, strimla rödlöken och salladslöken fint, blanda med dressingen. Skölj sockerärtorna och dela demmitt itu och lägg i skålen med de övriga ingredienserna, hacka ner persilja, så mycket du vill ha
Det är nyttigt och dessutom supergott. Blanda i lite torkad frukt eller några frön för extra smak. 2,5 dl dinkelmjöl1 dl grahamsmjöl1,5 dl rågsikt1,75 dl fyrkornskross0,5 dl vetegroddar0,5 tsk havssalt2 tsk bikarbonat1 msk blandade brödkryddor0,5 liter filmjölk0,25 dl sirapBlanda alla torra ingredienser. Smöra o bröda en 1,5 liters brödform. Grädda i ca 35-40min på 175 grader. 2,5 dl dinkelmjöl. 1 dl grahamsmjöl. 1 msk blandade brödkryddor. 0,5 liter filmjölk. ca 35-40min p
m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. 1. 2
Låt koka medan du bryner färsen i margarin i en stekpanna, krydda och ev salta lite grann. Skala löken och morötterna, skiva löken och riv morötterna grovt lägg i grytan med potatisen
Smörj en gratäng- eller pajformmed lite smör. I princip handlar det om att råsteka potatisen i ugn i stället för att göra det i stekpannasom både är tidsödande och tarvar en hel del smör
Jag är svag för rostade mandlar-smakenmen naturella går precis lika bra. När jag rostar öser jag och min dotter på för fullt – perfekt att ha färdig som topping, till granolan, och så är man redo när mandelmjölks-cravingen slår till
Är ju ingen knäcke-tjej, men det här var ändå gott. Fick möjlighet att prova ett halvnytt knäckebröd. Ingen wow-effekt direkt, men god smak och riktigt knaprigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.