Fräs upp smör och pressad vitlök i en stekpannaoch lägg i champinjonerna. Laxrulle. Fräs babyspenaten i smör med en pressad vitlöksklyfta, klippt persilja och äppelcidervinäger
Salta och peppra. Bred över crème fraiche och strö på mandel. 600 g torskfilé. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g torskfilé ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche tomat&basilika 3 msk mandelspån
Lägg laxfiléerna eller laxsidan i en ugnsform, salta och peppra rejält. Jag fokuserar gärna på fet fisk och skaldjur för att boosta upp energin och näring och den här laxrätten uppskattas av hela familjen
Lägg i sockerärtor i pannan sista minuten och låt dem bli varma. Skär spetskålen i fyra klyftor. Servera torskenmed brynt grönsaker, vitvinssås och nykokt potatis
Blanda och pensla laxen med olivolja, saft och skal. Låt svalna och skär den i bitar. Blanda potatisen med grönsaksyoghurten, smaka av med salt och peppar
2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.